Det strularHar försökt skriva ett inlägg länge nu men blogg.se strular och allt går väldigt segt.

Vitrinskåpet är tejpat och redo att målas vitt i morgon, idag blev det helt enkelt för sent. Till och med jag som gillar mina projekt och att måla kan ju tycka att just detta projektet är lite smått jobbigt, skåpet har ju en insida med, som även där ska tejpas runt fönsterna.

Henric kom i alla fall hem med skivan till sängen och vi ställt den på plats och hängt tyget över som ska klä den, det ser bra ut men när jag sa till Henric att vi borde göra den kortare fick han lite frispel. Han har hela tiden låtit mig sköta måtten och när han fick skivan sa han att den var högre än jag ville ha det. Jag mätte igen och tänkte att det blir nog bra. Men nu vill jag som sagt ha den lite lägre. Jag hade nog fått som jag velat om jag jobbat på det men tror att det blir bra såhär med och det kan ju alltid ändras  vid senare tillfälle.

Så då har jag skaffat mig två projekt för morgondagen.


Kommentarer
Postat av: Sara

ja blogg.se var väldigt segt igårkväll.

2009-09-01 @ 09:14:56
URL: http://sarasrum.blogg.se/
Postat av: Marie

Hej goa du!

Det var något strul igår för när jag försökte komma in här så blev jag utkastad.Projekt är kul, speciellt att måla vitt projekt!

Tur att det är måttfel åt rätt håll så att säga. Det vore ju inte kul om skivan var för kort.Jobba fint och jag ser fram emot att få se färdiga resultat senare!

Kramar

/Marie

2009-09-01 @ 09:40:34
URL: http://miafias.blogspot.se
Postat av: Mia

Wow vilken skillnad! Synd jag har sålt mina gamla furumöbler de hade ju kunnat bli fina ser jag nu!2009-09-02 @ 12:59:03
URL: http://blogg.lekvira.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0