Lundakalaset

Nyss kommit hem från Lundakalaset, det blev senare än vi trodde men väl på plats ville vi se alla artister. Gert Fylking är helskön, inga hämningar alls.


Gert Fylking.


Star pilotes på scen.


Vi såg en del av Nöbbelövsgänget som stod på taket av Färs & Frosta och jag kilade upp en stund till söta Anna och grabbarna.De kastade ut T-shirts från scenen och jag sa till Henric att jag gärna ville ha en. Grym (och lång) som han är så fixade han det, sen att den 14-åriga tjejen brevid blev utan är en annan historia.

Nej ingen film i dag heller. Jag kilade inom videobutiken och gissa vilken film som folk ville se just idag? Ja precis, samma som vi. Får hoppas på bättre lycka i morgon och lägga oss i tid i stället.  I morgon är det även två kalas som ska hinnas med och en del studier för mig. Förhoppningsvis en hårtoning med, ni ser ju hur det ser ut och längst in är det riktigt ljust, nästan vitt.

Nu ska jag massera Henric som fått ont i ryggen och sedan försöka somna till ljudet av...just det, ingenting, ingen fest, inga fulla ungdommar och förhoppningsvis en man som INTE snarkar. Dåligt det blivit med bloggrundor för mig denna helgen men det tar jag mig tid till i morgon.

Hoppas ni haft en trevlig lördag och får en mysig söndag!


Kommentarer
Postat av: Popprinsessan

Det ska vara till att vara framme och få vinster av alla de slag! Vilken turfamilj ni verkar vara!Ont i ryggen ja, igår kom mitt onda tyvärr tillbaka så idag är det inte alls skönt. Är lite orolig över att få ryggskott igen.. inte alls kul när man inte är hemma heller. Men, det är bara att ut och traska så att man håller sig i rörelse. Idag har jag shoppat och det måste ju vara bra, eller hur ;-)

Postat av: sanna

Vilken kanonkväll, och självklart skulle Du ha tshirten det var ju till dig den fixades och den är väl bra att sova i ialla fall ;0)

KRAMISAR

2009-08-30 @ 10:19:13
URL: http://sannasegna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0