Morrn morrn

Godmorgon kära ni.
Jag hoppas ni haft en skön helg och får en bra start på en ny vecka. Som ni märkt i bloggen har jag haft fullt upp. Jag brukar ändå kunna ta mig tid till att uppdatera här men det har helt enkelt inte hunnits med. Och inte nog med det så har jag varit urkass på att fotografera. Kameran har varit med överallt, som alltid, men den har använts allt annat är flitigt.

Igår blev det kalas hos farmor men det andra kalaset hanns inte med, barnen höll på somna på vägen hem och det var bäst att gå raka vägen hem och lägga dom. Så vi får gå på kalas i kväll i stället, som om barnen skulle vara piggare efter en dagis dag.

Både Celine och Savannah har kommit in i någon fas där det inte är mycket som passar. De är på dåligt humör mest hela tiden och hade de kunnat hade de suttit fast på oss 24 timmar om dygnet. Kanske är det nu för att de varit med oss i 7 hela veckor och nu är på dagis största delen av dagen. Förhoppningsvis går det snart över och det är skönt att de inte varit problem att lämna dom på dagis. Nej där är de på strålande humör och när vi lämnar dom vinkar de glatt och springer iväg.

Ni anar inte hur ivrig jag är att få berätta min hemlis för er. Jag brukar ha svårt att hålla mig med sånt här men detta kommer jag klara, tills allt är klart i alla fall och då är jag nog på sprickningsgränsen.


Kommentarer
Postat av: Sara

Nu blev jag ju ännu mer nyfiken =)

2009-08-31 @ 09:43:34
URL: http://sarasrum.blogg.se/
Postat av: Amanda

Åhh...jag är så grymt nyfiken nu. :)

Skönt att ni haft en fin helg! Våran var faktiskt också helt okej om man bortser från min dåliga lördag. :o)

Nu är det ny vecka och nya tag. Hoppas eran startar bra.

Kram

2009-08-31 @ 11:46:07
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Jessica

MEN SLUTA, INTE LITE NYFIKEN MAN BLIR DÅ SPÄTTAN =O )

2009-08-31 @ 12:21:35
Postat av: Popprinsessan

Som du vet är ju L likadan.. Igår var det ganska bra, men idag har det redan börjat ganska tjabbigt. Öhh...Ja, man blir ju mer och mer nyfiken och böjar spekulera!! ;-) När tror du att du ska avslöja det hela? Säkert när jag sitter på flygplan i ett par dygn så att jag missar det stora avslöjandet..

Postat av: Anonym

Men gumman!

Det är ju för att de saknar oss som de är så griniga! :)

Jag åker till KArlshamn nästa tisdag till söndag.

Kanske ni skulle ta en sväng till Blekinge? ;)

kram kram

2009-08-31 @ 22:34:22
URL: http://irin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0