Häng mé

Nu har den stora flytten gått.

Numera hittar ni mig bara på www.cheeky.nu

Sidan är ursnygg!


Flytten har gått

Nu ser bloggen lite knasig ut. Jag har exporterat inläggen här till den nya www.cheeky.nu
Det har dock inte blivit som det skulle, alla inlägg finns ej med och bara fram till Mars 2009. Hoppas verkligen detta går att lösa. Blir lite galen på klydd så just nu ger jag upp för idag!

Just nuJag är klar, så mycket snabbare än jag hade trott. Min senaste veckas slit ska firas med film, tända ljus, pedikyr och ostbricka. Ja kanske inte pedikyr och ostbricka samtidigt. Ost brukar vi ha som helggrej men trots att det bara är torsdag känner jag att jag skulle vara värd det nu. Henric kände nog detsamma för han åkte iväg för att köpa kex och ostar.

Fossingarna behöver verkligen pysslas om lite, det är ju trots allt de som ska bära mig resten av livet så de är jag noga med att sköta. Att det sen egentligen bara är den röda färgen på tånaglarna som jag är ute efter kan ju kvitta, de måste "preppas" bra först i alla fall.


Blod, svett & tårar

Idag har jag jobbat med arbetet hela dagen. Jag är nära målet och ska i princip bara finslipa lite och komprimera det innan det skickas in. Det är delar av en hemsida jag gjort. Skapat en ny, laggt in en banner och ett par bilder som sedan är klickbara och då öppnas upp i nytt fönster med respektive bild och en bildtext. Det har varit roligt att jobba med och jag försöker snappa upp allt jag kan. Är det något jag vill kunna fixa med så är det ju hemsidor.

På tal om hemsidor så har Katti gjort så mycket med min blogg. Det är jätte fint och hon har verkligen förstått min önskan om designen. Jag längtar tills jag kan flytta in dit och lära mig fixa och trixa med den själv.

Den senaste tiden har det funnits en avsaknad av bilder här. Jag har laggt den mesta tiden på studierna och knappt använt kameran alls, men det ska det snart bli ändring på.

Jag hoppas ni har en härlig kväll, idag är det ju verkligen läge för att tända ljus och mysa.


Mina älsklingarÄlsklingarna vaknade lite tidigare än vanligt men det kanske inte är så konstigt med tanke på när det somnade. De har hunnit med frukost, bad, mys och till och med lite bråk. När de skulle gå fick jag massor med kramar, pussar och slängkyssar och mitt hjärta blev sådär varmt att det håller i sig hela dagen.

Eftersom de vaknade tidigare och därför var ute i väldigt god tid fick Celine cykla på sin egen cykel till dagis, hon var stolt och ville komma iväg fort. Savannah ville cykla hon med men riktigt så tidigt vaknade dom inte så hon fick snällt nöja sig med att åka på pappas cykel.

Idag är det arbete för hela slanten, förutom någom timmes uppehåll där jag ska syssla lite med "hemligheten" och så klart mysa med barnen den lilla tid jag får innan de somnar i kväll.

Ha en härlig torsdag!


Ingen kul tjej

Jag är jätte tråkig just nu. Jag har sedan 06.45 suttit framför datorn med ett stort skolarbete, ja jag har ju gjort lite annat med framför datorn. Jag tog en snabb paus den 1,5 timmen från det att barnen kom hem från dagis till de somnade, redan 17.40. Henric somnade 19.20 så han var inte så kul han heller.

Förutom skolarbetet så är det ju en ny blogg på gång. Mitt domännamn cheeky.nu ska ju snart börja användas på allvar, innan har det ju gått lika bra med webblogg-adressen. Så jag har haft en hel del kontakt med min söta, fina, goa, rara och underbart charmiga Katti idag. Jag får passa på att samtala så mycket jag kan med henne nu, för när vi är klara med detta projekt lär hon inte vilja höra från mig mer.

Jag är ivrig och ivrigast och har inget tålamod alls. Vi har både jag och Katti konstaterat att jag inte är någon fiskare.

Jag kommer i alla fall snart ha en grymt snygg blogg som inte är så "kladdig" som jag upplever den nu med hemmameckade menyer och saker, nej allt ska ha sin egna lilla plats i den nya bloggen.

Dessutom har jag tagit ett beslut. Min lilla (som inte är så liten för mig) hemlighet kommer ha sitt avslöjande i den nya bloggen när den är klar. Den får ett helt eget inlägg.

Sov gott & dröm sött


Månadens tävling

Vill du vinna ett presentkort på 200 kronor att handla för hos webbutiken Lajbansson leksaker samt fri frakt på det du väljer att beställa? Då har du kommit helt rätt. Reglerna är enkla och alla kan vara med! Tävlingen avslutas 30 september.


Jag vill vinna ett presentkort värt 200 kr + fraktfritt från Lajbansson leksaker, billigaste E-butiken med leksaker för barn. Tävlingen finns hos http://cheeky.webblogg.se/cheeky

 

Tävlingsreglerna är enkla

För dig med blogg: 

1. Kopiera bilden och den kursiva texten ovan (under bilden) och publicera i din blogg. Se till så att länkarna fungerar!

2. länka till lajbansson leksaker i din sidokolumn med länk www.lajbansson.se

3. Besök Lajbansson leksaker och kommentera i detta inlägg och berätta vad du skulle vilja köpa om du vinner presentkortet, samt lämna ditt namn och din bloggadress.

 

För dig utan blogg: 

1. Tipsa minst 5 vänner om tävlingen via mail + en kopia till mig: cheeky.blogg@hotmail.com

2. Besök Lajbansson leksaker, kommentera i detta inlägg och berätta vad du skulle vilja köpa om du vinner presentkortet, samt lämna ditt namn och din mejladress.

Här händer det grejer

Jag har gått och blivit med webbhotell. Har skaffat mig ett wordpresskonto och ska flytta över min blogg dit. Jag kommer självklart ha samma adress www.cheeky.nu . Jag vet precis hur jag vill ha det men vägen dit är nog rätt lång, jag förstår mig inte alls på WP och jag tror att det lilla jag gjort har nog bara förvärrat hela grejen. Mitt domännamn har som sagt utökats med ett webbhotell idag. Jag hade aldrig vågat trycka på knappen om det inte vore för Katti satt på andra sidan MSN.

Ska kika runt lite till, inte för att jag tror att jag blir klokare!


Tävla om presentkort året ut


Om du vill vara med i varje månadsdragning (med två vinstchanser per månad) av presentkort året ut (till köp av leksaker hos www.lajbansson.se), gör såhär:
OBS: detta gör du bara en gång! Gäller endast för dig med blogg:


1. Lägg in en stående länk i din sidokolumn där du länkar till denna tävling, kopiera länk: http://cheeky.webblogg.se/cheeky/2009/september/tavla-om-presentkort-aret-ut.html Döp länktexten till det kursiva nedan:

Gör som jag! Vinn presentkort hos Lajbansson leksaker. billigaste E-butiken med leksaker för barn! I samarbete med http://cheeky.webblogg.se/cheeky

2. Länka även till www.lajbansson.se i sidokolumnen.


3. Skicka ett mail till Bloggtavling@lajbansson.se samt kopia  till mig: cheeky.blogg@hotmail.com Berätta att du är med i tävlingen samt länka till din blogg.

Nu är du med varje månad (med två chanser) i utlottningen av presentkort och leksaker. Lycka till!Denna tävlingen kommer läggas upp i min högermeny så att ni lätt hittar den, jag ska bara lyckas trixa ihop med koder och få det rätt. Om en stund kommer även tävlingen för er som inte vill vara med varje månad och för er som inte har blogg.


Vitrinskåpet


Före


Efter

Ännu en möbel färdig. Denna tog tid vill jag lova, hela eftermiddagen igår. Var ingen bright grej att göra precis innan vildingarna skulle hämtas hem, Savannah, har fått färg på sina fingrar och kletat det på tv-bänken. Blir till att skrubba lite med nagellacksremover, trots att jag är pysslig och gillar att måla så äger jag ingen lacknafta.

Barnen är lämnade på dagis nu. Celine undrade om jag skulle gå igen och hon ville kramas väldigt mycket. När hon för tredje gången kramade mig och gav mig en puss såg jag att tårarna brände barkom ögonlocken och när jag stängde dörren rann en tår ner för hennes ena kind, det gjorde så grymt ont i mitt mammahjärta. Jag vet ju att hon är glad nu igen men det känns inget bra att lämna sådär.


Det strular massor

Det har tagit mig mer än 1 timme att bara komma in till sidan där jag kan skapa ett inlägg. Något är fel med blogg.se och jag hoppas detta är löst tills i morgon. Jag hade ju planerat att lägga ut det som gynnar er men det får helt enkelt vänta, inte längre än tills i morgon får vi hoppas. Är det något jag har lite allergi för så är det strul, strul i alla dess former.

Jag har äntligen målat vitrinskåpet, det blev helnajs. men även bilder på det får vänta tills i morgon. Nu ska vi se hur lång tid det tar att ladda upp detta inlägget.

Hoppas ni har en fin kväll!


Spännande saker på gång

Minns ni att jag för ett tag sedan skrev om att det är något på gång här i bloggen som gynnar er? Nu närmar det sig med stormsteg och jag kanske redan i kväll kan avslöja vad det är. Själv tycker jag att det är grymt generöst och fina priser, ja för ni alla har väl förstått att det gäller tävlingar?

Så missa inte detta, håll utkik!


Loppi

Idag öppnade den nya köp-och-sälj-sajten för barnprylar där familjen står i fokus. Två procent av intäkterna på årsbasis kommer att skänkas till välgörande ändamål för barn och miljö. Så är du ute efter något nytt eller behöver bli av med något gammalt så titta in på LOPPI.SE. Redan nu är sidan full med saker att köpa.

Med tanke på mina senaste projekt i hemmet så förstår ni att detta är något som jag tycker är helbra, återanvända och bevara eller rensa och sälja.


Mangelkorg

Som ni vet så gillar jag att bevara det gamla men att göra om det lite. Saker som kommer från äldre släktingar har ju så klart extra stor betydelse. I lördags när vi var på Gunnesbodagen hade svärmor två fina korgar där hon lagt i några av sina loppisgrejer. Ja det var loppis med och hon hade hyrt bord.

När mamma kom på kvällen för att passa barnen frågade jag henne om morfar hade kvar några av deras gamla mangelkorgar som de hade i sommarhuset. Hon trodde inte de fanns kvar men i söndags ringde hon och var på väg hit. Hon hade inte hittat någon hos morfar men hon hade åkt på loppis för att leta efter en där och hade till min lycka hittat en jätte fin och stor mangelkorg.


RSS 2.0