Ingen kul tjej

Jag är jätte tråkig just nu. Jag har sedan 06.45 suttit framför datorn med ett stort skolarbete, ja jag har ju gjort lite annat med framför datorn. Jag tog en snabb paus den 1,5 timmen från det att barnen kom hem från dagis till de somnade, redan 17.40. Henric somnade 19.20 så han var inte så kul han heller.

Förutom skolarbetet så är det ju en ny blogg på gång. Mitt domännamn cheeky.nu ska ju snart börja användas på allvar, innan har det ju gått lika bra med webblogg-adressen. Så jag har haft en hel del kontakt med min söta, fina, goa, rara och underbart charmiga Katti idag. Jag får passa på att samtala så mycket jag kan med henne nu, för när vi är klara med detta projekt lär hon inte vilja höra från mig mer.

Jag är ivrig och ivrigast och har inget tålamod alls. Vi har både jag och Katti konstaterat att jag inte är någon fiskare.

Jag kommer i alla fall snart ha en grymt snygg blogg som inte är så "kladdig" som jag upplever den nu med hemmameckade menyer och saker, nej allt ska ha sin egna lilla plats i den nya bloggen.

Dessutom har jag tagit ett beslut. Min lilla (som inte är så liten för mig) hemlighet kommer ha sitt avslöjande i den nya bloggen när den är klar. Den får ett helt eget inlägg.

Sov gott & dröm sött


Kommentarer
Postat av: Char

2009-09-03 @ 11:18:54
Postat av: Charmkatti

Tack för alla adjektiv:-)

Puss!

2009-09-03 @ 11:20:32
URL: http://www.charmkatti.se
Postat av: Rockermom, Anneli

Åh vad spännande det blir att titta/läsa din "nya" blogg sen! Längtar ihjäl mig.... nästan!Tevligt veckoslut vännen!

Rock on!

2009-09-03 @ 11:55:12
URL: http://rockermom.bloggagratis.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0