Månadens tävling

Vill du vinna ett presentkort på 200 kronor att handla för hos webbutiken Lajbansson leksaker samt fri frakt på det du väljer att beställa? Då har du kommit helt rätt. Reglerna är enkla och alla kan vara med! Tävlingen avslutas 30 september.


Jag vill vinna ett presentkort värt 200 kr + fraktfritt från Lajbansson leksaker, billigaste E-butiken med leksaker för barn. Tävlingen finns hos http://cheeky.webblogg.se/cheeky

 

Tävlingsreglerna är enkla

För dig med blogg: 

1. Kopiera bilden och den kursiva texten ovan (under bilden) och publicera i din blogg. Se till så att länkarna fungerar!

2. länka till lajbansson leksaker i din sidokolumn med länk www.lajbansson.se

3. Besök Lajbansson leksaker och kommentera i detta inlägg och berätta vad du skulle vilja köpa om du vinner presentkortet, samt lämna ditt namn och din bloggadress.

 

För dig utan blogg: 

1. Tipsa minst 5 vänner om tävlingen via mail + en kopia till mig: cheeky.blogg@hotmail.com

2. Besök Lajbansson leksaker, kommentera i detta inlägg och berätta vad du skulle vilja köpa om du vinner presentkortet, samt lämna ditt namn och din mejladress.

Kommentarer
Postat av: Amanda

Jag vill absolut vara med och tävla. Lajbansson Leksaker har jättefina saker.Jag har länkat här:

http://creyla.blogg.se/tavlingar/2009/september/tavling-presentkort-lajbansson-leksaker-1.htmlHar även gjort en länk bland mina länkar.Om vi vann skulle vi köpa AKTIVITETSLEK MED 20 LJUD MED BONDGÅRD med motivation att Ludwig hör dåligt och behöver varje stimuland utifrån som han kan få. Denna verkar vara en perfekt leksak för våran prins.

Hoppas på tur! ♥

2009-09-02 @ 11:57:38
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: En Mölnbobos Liv - Mammablogg

Jag är med och tävlar, har länkat till Lajbansson i min länklista (ligger en bit ner på bloggen).HÄr är länkenhttp://molnboanna.blogg.se/2009/september/vinn-presentkort-lajbansson-1.htmlOm jag vinner så lär det bli duplo till sonen, babyzoot är jag sugen på men sen kan jag inte riktigt bestämma mig för om det blir polisbilen eller ambulansduplot :-)

2009-09-02 @ 21:10:58
URL: http://www.annakarlsson.se/blogg/
Postat av: Wojtan

TACK för att du påminde mig. Jag hade givetvis glömt det igen.

Blev väldigt förvånad när Jesse vann. Jag var helt säker på att Jason skulle vinna.Kram

2009-09-02 @ 22:06:40
URL: http://www.wojtansblogg.se
Postat av: Jessica

Åh vilken kul tävling! Jag vill gärna vara med och tävla! =) Om jag vinner så skulle jag nog vilja köpa "Lego Star Wars" och något roligt pussel som t.ex. "ABC PUSSEL Micki". =)Har länkat i min sidokolumn och har länkat till tävlingen i min blogg här: http://jessiestavlingsblogg.blogg.se/2009/september/vinn-ett-presentkort-fraktfritt-fran-lajban-1.html#commentHa det så bra!

/Jessica

2009-09-03 @ 01:07:28
URL: http://jessiestavlingsblogg.blogg.se/
Postat av: Linda

Hej vill självklart vara med och tävla. Har länkat i min blogg. Skulle jag vinna så köper jag emil maskerad kläder till min lille "Emil"//Linda

2009-09-03 @ 09:53:03
URL: http://familjengranberg.blogg.se/
Postat av: Carita

Hej! Jag är gärna med :)

Jag länkar: http://caritatavlar.blogg.se/2009/september/lajbansson-leksaker-1.html och gjort i vänsterspalten också :)Om jag vann skulle jag köpa BABY´S DRIVING - ROLIG RATT MED ENKLA FUNKTIONER - "SUGPLOPP" - Eber.Hoppas på tur nU! Hälsningar Carita.

2009-09-03 @ 12:28:17
URL: http://caritatavlar.blogg.se/
Postat av: Gabbies

Hej! Jag vill absolut vara med och tävla! OM jag vann skulle jag köpa LEGO till min små syskonsöner, dom är galna i det! Min länk: http://coolatavlingar.blogg.se/2009/september/presentkort.html

Och länkat till Lajbansson i min sidokolummn, det ser du om du går in på startsidan.Hoppas på turen!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0