Tävla om presentkort året ut


Om du vill vara med i varje månadsdragning (med två vinstchanser per månad) av presentkort året ut (till köp av leksaker hos www.lajbansson.se), gör såhär:
OBS: detta gör du bara en gång! Gäller endast för dig med blogg:


1. Lägg in en stående länk i din sidokolumn där du länkar till denna tävling, kopiera länk: http://cheeky.webblogg.se/cheeky/2009/september/tavla-om-presentkort-aret-ut.html Döp länktexten till det kursiva nedan:

Gör som jag! Vinn presentkort hos Lajbansson leksaker. billigaste E-butiken med leksaker för barn! I samarbete med http://cheeky.webblogg.se/cheeky

2. Länka även till www.lajbansson.se i sidokolumnen.


3. Skicka ett mail till Bloggtavling@lajbansson.se samt kopia  till mig: cheeky.blogg@hotmail.com Berätta att du är med i tävlingen samt länka till din blogg.

Nu är du med varje månad (med två chanser) i utlottningen av presentkort och leksaker. Lycka till!Denna tävlingen kommer läggas upp i min högermeny så att ni lätt hittar den, jag ska bara lyckas trixa ihop med koder och få det rätt. Om en stund kommer även tävlingen för er som inte vill vara med varje månad och för er som inte har blogg.


Kommentarer
Postat av: irin

Men lilla gumman!

Hur tror du att jag ska klara av att göra sånt :)

Du får minsann komma hit & hjälpa mig.

Jag har ju inte ens någon sidokolumn för tävlingar...

pusselipuss

2009-09-02 @ 08:10:19
URL: http://irin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0